Yksinkertaisissa asioissa piilee usein täydellisiä makunautintoja. Kantarelliphilly eli pehmeän vehnäleivän väliin paistettuja kantarelleja, valkosipulivoita, sulavaa juustoa ja sipulia. Maistuu taivaalliselle, kokeile vaikka itse!
Kantarelliphilly 4:lle
400g kantarelleja
2 isoa sipulia
4 pientä tai 2 isoa pehmeää vehnäpatonkia
2 valkosipulin kynttä
100g voita
8 siivua provolone-juustoa
100g majoneesia
suolaa ja mustapippuria myllystä
Murskaa valkosipuli ja sekoita pehmeään voihin. Leikkaa patongit halki ja voitele valkosipulivoilla. Hienonna sipulit ja kantarellit. Paista ensin patonkien voidellut pinnat kullanruskeiksi. Paista sipulit ja kantarellit kunnes neste on haihtunut ja paistos alkaa kauniisti karamellisoitua. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Täytä patongit ensin juustosiivuilla ja sitten paistoksella. Käytä kuumassa uunissa pari minuuttia, jotta juusto sulaa ja leipä lämpenee.