K-Supermarket Tapiola

Tervetuloa K-Supermarket Tapiolaan – Suomen parhaaseen K-Supermarketiin!

Olemme ylpeitä esitelläksemme K-Supermarket Tapiolan, herkkusuiden keitaan, joka avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 2013. Intohimomme on tarjota vaativammillekin makunystyröille unohtumattomia makuelämyksiä – sesongin herkut ja laadukas lähiruoka suoraan Espoosta odottavat sinua. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua löytämään juuri ne tuotteet, joita etsit. Helmikuussa meidät valittiin Suomen parhaaksi K-Supermarketiksi vuonna 2022! Tämä tunnustus on erityisen merkityksellinen, kun ympärillämme toimii monia upeita kauppoja. Lisäksi olemme jo toista vuotta peräkkäin pääkaupunkiseudun paras kauppa!

Vuosi 2022 oli täynnä tunnustuksia, vahvistaen sitoutumistamme huippulaatuun. Syyskuussa vastaanotimme Juustoseuran virallisen suosituskilven laajasta ja laadukkaasta juustovalikoimastamme. Huhtikuussa palkittiin Rôtisseurs-myymäläkilvellä, joka kertoo sitoutumisestamme huippuluokan myymälään ja palveluun.

Olemme ylpeitä saavutuksistamme, mutta katseemme on vahvasti tulevaisuudessa. Sitoudumme laatuun, palveluun ja asiakaskokemuksen jatkuvaan parantamiseen.

Kiitos, että olet mukana matkallamme, ja odotamme innolla voivamme palvella sinua jatkossakin K-Supermarket Tapiolassa!

Yhteystiedot

Kauppias 
Sami Taivassalo
sami.taivassalo@k-supermarket.fi

Myymäläpäällikkö
Hanna Jansson 
hanna-maria.jansson@k-supermarket.fi

Konttori, laskutus
tapiola.toimisto@k-supermarket.fi

Markkinointi & viestintä
tiia.jaakkola@k-supermarket.fi

Työhakemukset
ksmtapiolahakemukset@k-supermarket.fi