Tunnelmaa Tapiola Grillaa! -tapahtumasta

Toukokuinen lauantai Tapiolassa täyttyi herkullisista tuoksuista ja iloisesta puheensorinasta, kun järjestimme ensimmäistä kertaa Tapiola Grillaa! -tapahtuman 27.5.2023. Meidän iloksemme naapurustoa oli sankoin joukoin liikkeellä nautiskelemassa. Yhteistyössä kaupan luottokumppaneiden ja espoolaisten toimijoiden kanssa, pääsimme tarjoilemaan mahtavia herkkuja!

Olemme jo vuodesta 2013 asti pyrkineet edistämään paikallista ruokakulttuuria ja yhteisöllisyyttä Espoossa. Meidän herkkusuiden mekassa saat aina nauttia sesongin parhaista mauista, lähiruoasta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta, joka on omistautunut auttamaan sinua löytämään juuri ne oikeat herkut ostoskoriisi, ja tapahtumamme oli hyvä muistutus siitä. Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset elämyksen ruoan ympärillä.

Tapahtumassa kupli myös tapiolalaisten suosikkikuplat eli Bernard-Massard Cuvée l’Ecusson. Bernard-Massard-kuohuviinibaarista löytyvät perinteisellä menetelmällä tehdyt luxemburgilaiset kuohuviinit. Klassisen Cuvée l’Ecussonin lisäksi tarjolla on Bernard-Massard Cuvée Organic, jonka palkittiin tänä vuonna hopealla Viinilehden Vuoden kuohuviini 2023 -kilpailussa, sekä hempeän ihana roseekuohuviini, Cuvée de l’Ecusson Rosé. Astra Wines Oy on tapiolalainen perheyritys, joka on maahantuonut laatuviinejä ympäri maailmaa vuodesta 2014. Astra Winesin yrittäjä Johanna Lohivesi on asunut Tapiolassa vuodesta 1966.

Mukana tapahtumaa isännöimässä oli huippukokki Kape Aihinen, joka johdatti meidät grilliteltan syövereihin. Tarjolla oli mm. Kalatukku E. Erikssonin gratinoidut osterit, Bravo Gourmetin vasikan raakamakkaraa perunasalaatulla sekä vegaanista pippuripihviä MUU:lta.

Klassisten grilliherkkujen lisäksi tarjolla oli antipastoja herkullisilla juustoilla ja leikkeleillä, välimeren raikasta salaattia ja tietenkin jäätelöä Porvoosta.

Haluamme kiittää lämpimästi yhteistyökumppaneitamme, joiden avulla tämä tapahtuma oli mahdollinen. Kiitos Astra Wines, Bravo Gourmet, Donier, Fazer, Espoon Oma Panimo, Kalatukku E. Eriksson, MUU, Paulig, PNM Gourmet, Poppamies, Vaasan ja Vanhan Porvoon jäätelötehdas – teidän herkulliset tuotteet loivat juhlaan maistuvan säväyksen!

Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme, maistelemaan paikallisia herkkuja ja nauttimaan asiantuntevasta palvelustamme. Tarjoamme sinulle enemmän kuin vain ruokakaupan – tarjoamme elämyksiä, inspiroivia kohtaamisia ja uusia makuelämyksiä.