Suomen paras!

Suomen paras K-Supermarket löytyy Tapiolasta! Lisäksi olemme jo toista vuotta peräkkäin pääkaupunkiseudun paras kauppa!

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppoja alueellisesti sekä valtakunnallisesti. Palkinnot Tapiolaan toi ensiluokkainen palvelu ja korkea asiakastyytyväisyys.

Palkinnon vastaanotti kauppias Sami Taivassalo ja myymäläpäälikkö Hanna Jansson

Vuoden 2022 paras K-Supermarket

Valtakunnan paras kauppa K-Supermarket Tapiola kehittää toimintaansa ja myyntiään vuodesta toiseen. Kun omien hyvien kehitysten ja tulosten päälle päätetään rakentaa vielä parempaa, niin silloin ei laadusta tingitä ja tästä kertovat myös ulkopuolisten arvioijien antamat tunnustukset. Viimeisimpänä uudistuksena kauppias Sami Taivassalo on rakentanut uuden keittiön ja nostanut kaupasta myytävän katuruoan aivan uudelle tasolle. Ulkopuolinen iso tunnustus annettiin poikkeuksellisesta ruokavalikoiman laadusta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Viime vuonna kauppa sai Chaîne des Rôtisseurs Finlande -tunnuksen.

Palkinnosta suurin kiitos kuuluu henkilökunnalle! Teidän vuosien työpanos, joustavuus, luoviminen ja yhteisen vision jakaminen on tuonut meidät tähän pisteeseen. Jokaisella osastolla on töissä huippuammattilaiset, jollaisia ei löydy toisaalta.

Meillä Tapiolassa on aina keskitytty hyvään ruokaan, joten tietenkin suuri kiitos kuuluu myös sidosryhmille. Kiitos tuottajat, kiitos logistiikka, kiitos te, jotka olette meidän tapaan päättänyt, että hyvä ruoka ansaitsee päästä ihmisten ruokapöytiin. Olemme vain osa tätä ketjua, mutta sitoutuneita tekemään sen parhaalla mahdollisella tavalla.

Lopulta kuitenkin asiakkaat ja heidän tyytyväisyytensä on se, mikä ratkaisee. Toivon, että myös heidän mielestään palkinto tuli oikeaan osoitteeseen. On hienoa toimia juuri Tapiolassa!

Tämän eteen olemme uurastaneet vuosia, mutta näemme tulevaisuudessa entistä hienomman kaupan. Kuten perusteluissakin mainitaan, aiomme jatkossakin rakentaa hyvän päälle vielä parempaa.

Pääkaupunkiseudun paras K-Supermarket

”Myynti on kehittynyt erittäin hyvin myös vuonna 2022. Hyvä tulos on seurausta mm. erinomaisesta kauppakunnosta ja laajoista valikoimista. Henkilökunta on aktiivisesti mukana kehittämässä ja toteuttamassa tehokasta ja Tavallista parempaa ruokakauppaa”

Toistamiseen pääkaupunkiseudun parhaaksi palkitseminen tuntuu käsittämättömältä. Ympärillämme on Suomen parhaat kaupat, joista erottuminen on ollut meille pitkä työ.

Tervetuloa mitalikahville 2.3.2023 kello 11-17! 🏆