Kongi – uudet tuulet Tapiolassa


Mikä onkaan ollut tämä salaperäinen projekti, joka on vallannut ison siivun myymälästä ja peitetelty pressuilla?

Kelataan hieman takaisin päin. Kaikki alkoi luonnollisestikkin jo vuosia sitten. Ravintolat ruokakaupan tiloissa eli grocerantit saapuivat Suomeen. Maailmalta oli omaksuttu torimainen tyyli kerätä päivän parhaita raaka-aineita kaupan hyllyiltä ja valmistaa annoksia ravintolassa. Grocerantit, ravintolamaailmat ja kaikenlaiset viinibaarit alkoivat valloittamaan kaupan neliöitä aina toinen toisensa jälkeen.

Kun meilläkin Tapiolassa neliöitä on hyvin napakasti ja liiankin vähän, täytyy olla noin 99% varma, että remontti ja myllerrykset olisivat kannattavia. Kannattavia niin meidän asiakkaidemme kannalta, mutta myös työvoiman, toiminnan ja tulevaisuuden puolesta. Kuinka moni teistä on päätynyt juomaan sen lasillisen viiniä kauppareissulla? Onko ravintola tulevaisuudessa pakollinen osa toimivaa ruokakauppaa?

Nyt vuonna 2022 (ainakin kova on tavoite, mutta voiko koskaan olla remonteissa täysin varma) me olemme siinä pisteessä, että ajatukset ovat muodostuneet ideoiksi, ideat toimintasuunnitelmiksi ja nämä suunnitelmat ovat vielä jakautuneet herkullisiksi konsepteiksi.

On siis meidän aika avata ruokapalveluja tuottava kokonaisuus kaupan neliöiden sisään.

Ravintolamaailma Kongi

Avaamme katuruokaan keskittyvän ravintolamaailma Kongin. Kongi on tyyliltään konseptikeittiö, eli napakoista tiloista syntyy pieteetillä useamman ravintolan menut. Me emme kuitenkaan kutsu teitä viihtymään heviosastolle nauttimaan lasillista viiniä, vaan haluamme tehdä teille herkullisimmat annokset nopeasti mukaan napattaviksi. Ja mikä parasta! Kongin annokset tulevat myös ruokalähettipalveluihin ja näin teidän kotisohville älypuhelimen näyttöä napauttamalla.

On todettava, että elämme todella jännittäviä aikoja.