K-Supermarket Tapiola juhlistaa Rôtisseurs-kilpipäivää 22.4.2023 

Kutsu kaikille ruoan ystäville: Chaîne des Rôtisseurs World Chaîne Day K-Supermarket Tapiolassa!

K-Supermarket Tapiola on valmistautunut juhlimaan kevättä hienostuneesti Chaîne des Rôtisseursin kanssa. Chaîne des Rôtisseurs on kansainvälinen järjestö, joka edistää gastronomian ja juomakulttuurin korkeita standardeja ympäri maailmaa. Chaîne des Rôtisseurs World Chaîne Day vietetään ympäri maailmaa lauantaina 22.4.2023 kello 11-18, ja mukana päivässä on myös meidän kilpimyymälä K-Supermarket Tapiola. Päivän aikana pääset maistelemaan raikkaita ja nopeita annoksia, jotka on valmistettu tuoreista raaka-aineista.

Kevään herkulliset maut lautasella

 Maista tuoreinta merenelävää Kalatukku E. Erikssonilta ja opi uusia ruoanlaittotekniikoita Atrian mestarin ja Chef de Rôtisseurs Jarmo Ritvasen kanssa. K-Supermarket Tapiolan oma keittiömestari Chef de Rôtisseurs Otto Kontiovirta jakaa vinkkejä raikkaan ja nopean ruoan valmistukseen. Chef de Rôtisseurs Otto Kontiovirta, on rakentanut päivän menuun herkullisia makuelämyksiä, kuten perulainen leche de tigre, jossa siikaa on marinoitu Erikssonin kalalimeen, sekä thaimaalaisen ceviche-annoksen .

Tule mukaan juhlimaan kevättä ja nauttimaan herkullisista makuelämyksistä Chaîne des Rôtisseursin tapahtumapäivänä K-Supermarket Tapiolassa!