Pääsiäisen kruunaa tietysti maistuva ruoka yhteisen juhlapöydän äärellä. Sen takia kuukauden resepti maaliskuussa on kolmen ruokalajin pääsiäismenu italialaisella twistillä. Menun ja reseptit on loihtinut kauppamme keittiömestari ja reseptinikkari Otto Kontiovirta.
Menu alkaa raikkaalla lohicarpacciolla, joka tarjoillaan mandariinifenkolisalaatin ja parmesaanimajoneesin kanssa. Pääruokana tarjoillaan friteerattuja karitsan kyljyksiä valkosipulipavuilla ja minttujogurttikastikkeella. Menun viimeistelee makea päärynämurupaistos vaniljamascarponella.
Huomioithan pääsiäisen ostoksia hakiessasi, että herkkutiskimme on avoinna pitkäperjantaina ja molempina pääsiäispäivinä poikkeuksellisin aukioloajoin klo 9.00–18.30.
Kaiken pääsiäiseen löydät myös verkkokaupasta!