Kasvisruoat ja Liharuoat

Nikulan brunssipiiraat

Täydellistä pääsiäisbrunssia ei ole ilman lähituotettuja munia! Nämä suolaiset & suussasulavat perhetila Nikulan vinkkaamat piiraat sopivat täydellisesti brunssipöytään 🍳 Voit valita vain toisen tai hemmotella läheisiä ja valmistaa molemmat.

Nikulan brunssipiirakka ilmakuivatulla kinkulla

Iso lehtitaikina levy (600g)
100g Ruohosipuli tuorejuustoa
100g Ilmakuivattua kinkkua
Puolikas paprika
2 Nikulan kananmunaa
Suomalaista babypinaattia
Mustapippuria myllystä

Levitä lehtitaikina levy pellille tai sopivaan astiaan leivinpaperin päälle. Levitä päälle tuorejuusto ja ilmakuivattu kinkku. Riko munat kulhoon ja riko haarukalla niiden rakenne, kaada kananmuna tuorejuuston päälle ja rouhi mukaan mustapippuria. Paista uunissa 225 asteessa 20min. Pilko piirakan päälle paprika ja lisää babypinaatti. Nauti ystävien kanssa brunssipöydässä!

Nikulan pesto-mozzarellapiirakka

Iso lehtitaikina levy (600g) 100g
Pirkka pestoa 120g
mozzarellaa
Basilikaa
2 Nikulan kananmunaa
100g Suomalaisia miniluumutomaatteja
Mustapippuria myllystä

Levitä lehtitaikina levy pellille tai sopivaan astiaan leivinpaperin päälle. Levitä päälle pesto ja viipaloitu mozzarella. Riko munat kulhoon ja riko haarukalla niiden rakenne, kaada kananmuna peston päälle ja rouhi mukaan mustapippuria. Pilko vielä lopuksi päälle miniluumutomaatit ja paista uunissa 225 asteessa 20min. Lisää päälle tuore basilika ja nauti ystävien kanssa brunssipöydässä!