Merimiehen sinisimpukat

Oikopolut laadukkailla tuotteilla ovat aina tervetulleita meidän keittiöihin. Oman kalaliemen keittäminen ei ole aina mahdollista, joten silloin on tarvetta valmiille liemelle, joka on täynnä makua ja ennen kaikkea laadukas. Meiltä löytyy nyt ensimmäinen erä Kalatukku Erikssonin nopeita ja maukkaita kala- ja äyriäisliemiä. Ohjeesta valmistuu annokset kahdelle.

Merimiehen sinisimpukat

5 dl Erikssonin simpukkalientä
1kg tuoreita sinisimpukoita
1 ruukku lehtipersiljaa
1 ruukku ruohosipulia
maalaisleipää
aiolia

Puhdista simpukat ja poista kuolleet. Kopauta simpukkaa leikkuulautaan, jos se sulkeutuu, se on elävä. Lisää simpukat kiehuvaan liemeen ja anna kiehua 3-4 minuuttia kannen alla.

Poista joukosta simpukat, jotka eivät auenneet. Lisää hienonnetut yrtit ja tarjoile paahdetun maalaisleivän ja aiolin kera.

Erikssonin kalaliemiä saa toistaiseksi vain meiltä K-Supermarket Tapiolasta. Valikoimassa on bouillabaisse-, thai-, ja kalaliemi sekä merimiehen simpukkaliemi. Maut tulevat kalatukun aidoista raaka-aineista. Tutustu lisää Kalatukku Erikssoniin.

Katso myös kalacurryn ohje Erikssonin thaikalalimestä!