Kalaruoat

Thaimaalainen kalacurry

Oikopolut laadukkailla tuotteilla ovat aina tervetulleita ainakin meidän keittiöihin. Oman kalaliemen keittäminen ei ole aina mahdollista, joten silloin on tarvetta liemelle, joka on täynnä makua ja ennen kaikkea laadukas. Meiltä löytyy nyt ensimmäinen erä Kalatukku Erikssonin nopeita ja maukkaita liemiä.

Thaimaalainen kalacurry

5 dl Erikssonin thaikalaliemi
600 g turskan seläkettä
1 dl kookoskermaa
50 g siitakesieniä
100 g sokeriherneitä
100 g broccolinia
12 kpl kirsikkatomaatteja
1 tuore chili
tuoretta korianteria
thaibasilikaa

Varaa turskanseläkettä 150 g per syöjä. Leikkaa seläkkeet annospaloiksi, mausta suolalla & pippurilla ja paista pannulla oliiviöljyssä nopeasti kaunis väri. Kala saa jäädä vielä raa’aksi, sillä se kypsyy vielä liemessä!

Kuumenna liemi kasarissa ja lisää kookoskerma. Lisää suupaloiksi trimmatut kasvikset, kiehauta ja jätä miedolle lämmölle. Lisää kalapalat ja loppukypsennä liemessä. Tarjoile jasmiiniriisin kanssa.

Erikssonin kalaliemiä saa toistaiseksi vain meiltä K-Supermarket Tapiolasta. Valikoimassa on bouillabaisse-, thai-, ja kalaliemi sekä merimiehen simpukkaliemi. Maut tulevat kalatukun aidoista raaka-aineista. Tutustu lisää Kalatukku Erikssoniin.

Katso myös ohje perinteisiin Merimiehen sinisimpukoihin!