Tapiolan osteripäivä 2.3.

Lämpimästi tervetuloa viettämään Tapiolan osteripäivää lauantaina 2.3.2024!

Miltä kuulostaisi oppia erilaisista osterilaaduista niitä maistellen ja kuohuvalla nauttien?

K-Supermarket Tapiola ja Kalatukku E. Eriksson järjestävät yhteistyössä Astra Winesin kanssa Tapiolan osteripäivän kauppakeskus Ainoassa 2.3.2024 klo 11–18. Tilaisuus järjestetään K-Supermarket Tapiolan edustalla ravintola Bunitin tiloissa kauppakeskuksen M-tasolla.

Tapahtumassa edistetään yhdessä suomalaista ruokakulttuuria ja levitetään maukkaiden osterien ainutlaatuisuuden ilosanomaa matalalla kynnyksellä. Kalatukku E. Erikssonin kokeneet osteriasiantuntijat Antti Reinikainen ja Martin Söderström opastavat tapahtumassa yleisöä osterien avaamisen saloihin. Martin Söderström on tunnettu esimerkiksi ostereiden avauksen Euroopan mestarina. Huippuluokan asiantuntijat jakavat tietouttaan myös eri osterilaaduista ja kertovat parhaat reseptit kotikeittiöön.

Vasemmalla Kalatukku E. Erikssonin Antti Reinikainen

Ostereita, kuohuvaa ja parhaat reseptit kotikeittiöön

Ostereita myydään tapahtumassa erilaisina maistelumenuina, jotka on kehitellyt keittiömestari Kristian Perkola. Saatavilla on ostereita suoraan kuoresta sellaisenaan, mutta myös gratinoituna ja friteerattuna. Menut kruunataan maukkailla kastikkeilla ja tietysti kuohuvalla. Kuohuvat tapahtumassa myy tapiolalainen Astra Wines, jonka viinintuntijoiden avustuksella saamme myös juomavinkkejä osterien kanssa tarjoiltavaksi.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan seurasta, mitä parhaimmista meren herkuista ja kuohuvasta!

Liity mukaan Facebook-tapahtumaan ja pysyt ajantasalla!