Tapiola Grillaa!

Tervetuloa mukaan grillikauden avajaisiin!

Länsituulen kävelykatu muuntautuu herkuttelijoiden paratiisiksi lauantaina 27.5.2023 klo 11–22, kun Tapiola Grillaa! Hiilet hohkaavat kuumina ja tarjolla on herkullisia ruokia, kuplivaa juotavaa ja iloista tunnelmaa – tule mukaan kesän kuumimpaan pihajuhlaan!

Laadukkaasta valikoimasta ja ammattitaidostaan tunnettu K-Supermarket Tapiola järjestää kesäisen ruokatapahtuman. Tapahtumassa on mukana kaupan yhteistyökumppaneita, ruokarekkoja ja paikallisia toimijoita. Herkuttele vaikka wagyu-lihalla, tuoreella kalalla, kotimaisilla kasviksilla tai klassisella burgerilla. Annosten hinnat alkaen vain 5€.

Tapahtumassa on mukana huippukokki ja televisiopersoona Kape Aihinen. Tule tapaamaan rennon charmanttia huippukokkia ja inspiroidu uusista kesäherkkuideoista. Hän jakaa parhaat vinkkinsä grillaukseen ja opastaa sinut kotikeittiösi huippukokiksi! 

Kari Aihinen, copyright photographer Marjo Koivumäki Studio Apris oy

Rennon ja iloisen tunnelman tapahtumaan luo DJ, joka pitää huolen siitä, että bileet jatkuvat iltaan asti.

Tapahtumaan on vapaa pääsy! Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita nauttimaan herkullisesta grilliruoasta ja hyvästä seurasta, yksin, yhdessä ystävien kanssa tai perheen kesken. Tapahtuma on osa Tapiola Toimii ry:n Kesänavaus-tapahtumaa, johon kuuluu monipuolista ohjelmaa koko perheelle.

K-Supermarket Tapiola on ylpeänä edistämässä paikallista ruokakulttuuria ja yhteisöllisyyttä, ja Tapiola Grillaa! -tapahtuma on täydellinen tilaisuus nauttia hyvästä ruoasta ja naapuruston tunnelmasta. Paikalle Länsituulen kävelykadulle pääsee kävellen, pyörällä, metrolla, bussilla tai autolla.

Suomen paras kauppa järjestää Suomen parhaat pihajuhlat!

Klikkaa mukaan Facebook-tapahtumaan ja pysyt ajantasalla!

Mukana paikallisia toimijoita

Tapiolan suosituin kuohuviini Bernard-Massard Cuvée l’Ecusson kuplii Tapiola Grillaa -tapahtumassa! 

Bernard-Massard-kuohuviinibaarista löytyvät perinteisellä menetelmällä tehdyt luxemburgilaiset kuohuviinit.  Klassisen Cuvée l’Ecussonin lisäksi tarjolla on Bernard-Massard Cuvée Organic, jonka palkittiin tänä vuonna hopealla Viinilehden Vuoden kuohuviini 2023  -kilpailussa, sekä hempeän ihana roseekuohuviini, Cuvée de l’Ecusson Rosé. 

Astra Wines Oy on tapiolalainen perheyritys, joka on maahantuonut laatuviinejä ympäri maailmaa vuodesta 2014. Astra Winesin yrittäjä Johanna Lohivesi on asunut Tapiolassa vuodesta 1966.  

Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä paikallisten espoolaisten toimijoiden Astra Wines, MUU ja Espoon Oma Panimo sekä kaupan luottokumppanimme Donier, PNM Gourmet, Kalatukku E. Eriksson, Bravo Gourmet, Paulig, Poppamies, Fazer Leipurit ja Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan kanssa.