Tapiola Grillaa!

Tervetuloa mukaan K-Supermarket Tapiolan grillikauden avajaisiin! ☀️

Viime vuonna paljon suosiota saanut tapahtumamme tulee uudelleen tänä vuonna – ja tällä kertaa kaksipäiväisenä! 🌼

Tapahtumassa on mukana esimerkiksi kaupan yhteistyökumppaneita, paikallisia toimijoita ja juomarekka. Herkuttele vaikka monipuolisella grillilihalajitelmalla, wagyu-lihalla, tuoreella kalalla, grillatulla osterilla tai klassisella burgerilla.

Länsituulen kävelykatu muuntautuu herkuttelijoiden paratiisiksi perjantaina 24.5. klo 17–22 ja lauantaina 25.5. klo 11–22, kun Tapiola Grillaa! Hiilet hohkaavat kuumina ja tarjolla on herkullisia ruokia, kuplivaa juotavaa ja iloista tunnelmaa – tule taas mukaan kesän kuumimpaan pihajuhlaan!

Perjantain tapahtumailtana nautitaan rennosti musiikilla, katukeittiöruualla ja kylmällä juotavalla, jota myy tapahtumassa esimerkiksi espoolainen Fat Lizard! Osa grilliannoksista kruunataan Poppamiehen parhailla kastikkeilla.

Lauantaina kesäisessä ruokatapahtumassamme nautitaan esimerkiksi Kalatukku E. Erikssonin laadukkaita meren herkkuja maukkaiden grilliannosten muodossa! 🐟 Lauantaina tapahtuman kattaukseen tulee mukaan muitakin espoolaisille tuttuja lähialueiden toimijoita, kuten Astra Wines ja Espoon kahvipaahtimo, mutta myös laajemmin tunnettuja tuottajia, kuten Råsaft ja Vanhan Porvoon Jäätelötehdas. Parhaat vinkkinsä grillaukseen antaa huippukokki ja TV:stäkin tuttu Alex Nurmi. Hän on paikalla opastamassa sinut kotikeittiösi huippukokiksi! 🧑‍🍳 Rennon ja iloisen tunnelman tapahtumaan luo DJ, joka pitää huolen siitä, että bileet jatkuvat iltaan asti.

Tapahtumaan on vapaa pääsy! Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita nauttimaan herkullisesta grilliruoasta ja hyvästä seurasta, yksin, yhdessä ystävien kanssa tai perheen kesken.

K-Supermarket Tapiola on ylpeänä edistämässä espoolaista ruokakulttuuria ja yhteisöllisyyttä, ja Tapiola Grillaa! -tapahtuma on täydellinen tilaisuus nauttia hyvästä ruoasta ja naapuruston tunnelmasta. Paikalle Tapiolaan pääset helposti kävellen, pyörällä, metrolla, bussilla tai autolla.

Nähdään toukokuussa grillauksen merkeissä! 🔥