Jälkiruoat

Nopea mango-passion pavlova

Pohditko vielä loppukesän juhlien jälkiruokatarjoilua?

Tämä herkkupöydän kruunaava, raikas pavlova valmistuu käden käänteessä valmista marenkipohjaa käyttämällä. 🥭 

Tarvitset:

  • marenkipohjan (esim. espoolainen Linnan Marenki)
  • 2 purkkia sitruunarahkaa
  • 1 tölkki vispikermaa (2 dl)
  • mangon
  • 3 passionhedelmää
  • minttua

Valmistus:

  1. Sekoita sitruunarahka ja vispikerma, ja levitä paksu kerros tasaisesti marenkipohjan päälle. 
  2. Leikkaa passionhedelmät puoliksi ja mango ohuiksi viipaleiksi.
  3. Koverra lusikalla kaksi passionhedelmää kuorestaan tasaisesti täytteen päälle ja asettele mangoviipaleet ympyrän muotoisesti keskeltä ulospäin.
  4. Ripottele viimeinen passionhedelmä valmiin mangoruusun päälle ja viimeistele pavlova mintunlehdillä. Nauti!