K-Supermarket Tapiola 10-vuotisjuhlat

Hyvät asiakkaat,

K-Supermarket Tapiola täyttää komeat 10 vuotta ja meillä on suuri ilo kutsua teidät mukaan juhlimaan tätä merkittävää virstanpylvästämme! Lokakuun 23. – 29. päivä olemme valmistelleet teille juhlaviikon täynnä erityisiä tarjouksia ja juhlatunnelmaa. Kiitämme teitä lämpimästi kuluneista kymmenestä vuodesta, jotka ovat olleet täynnä iloa ja yhteisöllisyyttä. Olette olleet meille tärkeitä ja arvokkaita asiakkaita, ja toivomme, että voimme jatkaa palvelemista teitä vielä pitkään.

Viikon varrelle on koottuna mahtavia tarjouksia, vietämme kalapäivää ja tottakai juhlistamme myös kakkukahvein. Viikon aikana paikalla on myös lukuisia maistatuksia aina uutuustuotteista ankankoipiin ja herkullisiin juustoihin. Julkaisemme meidän somessa lisätietoa tarjouksista ja maistatuksista.

Viikko huipentuu torstaina 26.10., kun kutsumme teidät yhteiselle kakkukahville klo 11–17. Tämä on täydellinen tilaisuus nauttia herkullisesta kakusta ja vaihtaa kuulumisia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa. Tervetuloa jakamaan tämä hetki kanssamme!

Perjantaina 27.10. juhla jatkuu, kun yhdessä yhteistyökumppanimme Kalatukku E. Erikssonin kanssa vietämme kalapäivää kello 10–18. Tulemme sukeltamaan syvemmälle meren herkkuihin ja valmistamme erilaisia sashimi-lajitelmia ja tutustumme erilaisiin mereneläviin. Tämä päivä on omistettu kaikille kalaherkuista ja meren antimista pitäville!

Kalapäivänä valmistamme sashimiannoksia mukaan ostettavaksi. Kaksi raaka-ainetta + kastike ja lisukkeet – vain 10€.

Tule mukaan juhlimaan K-Supermarket Tapiolan 10-vuotissyntymäpäivää kanssamme!
Kiitos, että olette olleet osa matkaamme ja innolla valmistaudumme jo kohtaamaan seuraavan vuosikymmenen.

Tervetuloa juhlimaan!

Lämpimin terveisin,
K-Supermarket Tapiola ja koko henkilökunta