Pohditko vielä loppukesän juhlien jälkiruokatarjoilua?
Tämä herkkupöydän kruunaava, raikas pavlova valmistuu käden käänteessä valmista marenkipohjaa käyttämällä. 🥭
Tarvitset:
- marenkipohjan (esim. espoolainen Linnan Marenki)
- 2 purkkia sitruunarahkaa
- 1 tölkki vispikermaa (2 dl)
- mangon
- 3 passionhedelmää
- minttua
Valmistus:
- Sekoita sitruunarahka ja vispikerma, ja levitä paksu kerros tasaisesti marenkipohjan päälle.
- Leikkaa passionhedelmät puoliksi ja mango ohuiksi viipaleiksi.
- Koverra lusikalla kaksi passionhedelmää kuorestaan tasaisesti täytteen päälle ja asettele mangoviipaleet ympyrän muotoisesti keskeltä ulospäin.
- Ripottele viimeinen passionhedelmä valmiin mangoruusun päälle ja viimeistele pavlova mintunlehdillä. Nauti!